top of page
MIJN VERHAAL

Na overal op zoek te zijn naar fijne edelsteen sieraden besloot ik zelf sieraden te ontwerpen. Daarmee wil ik jou ook graag geluk en een fijn gevoel brengen.

In mijn zoektocht naar mooie edelsteen sieraden kon ik jarenlang niet echt vinden wat ik zocht: unieke edelsteen sieraden met een mooi minimalistisch design en fijne energie. Mijn hoogsensitiviteit zorgt dat de energie van edelstenen mij erg aanspreekt.

Tijdens dit proces merkte ik dat veel vrouwen behoefte hebben aan balans. Zij zijn in het dagelijks leven actief en bereiken veel. Maar ze zijn opzoek naar selfcare momentjes tijdens de dag. Naast dat de sieraden mooi zijn zijn ze ontworpen om je te helpen bij meer meer flow in je leven, vertrouwen op je intuïtie en vrouwelijke talenten. De edelstenen ondersteunen jou bij je journey door hun eigenschappen. Zo wil ik de drager een een gevoel van geluk en positiviteit geven.

 

 

Mijn naam is Laura, ik ben edelsteen sieraden ontwerper. Handgemaakte edelsteen sieraden van mijn merk  - innerlazuli -  zijn te koop via de webshop en op markten. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in edelstenen en het ontwerpen van mooie dingen. Ik ben intuïtief, voel mensen goed aan en vind edelstenen prettig om mee te werken. Mijn ontwerpen maak ik dan ook inituitief, op gevoel. Persoonlijke ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Daarom lees ik veel, luister boeken en podcast en volg cursussen. Ik ben een een veelzijdig en creatief persoon, naast sieradenontwerper werk ik ook ook als juridisch planologisch adviseur. Ik ben van oorsprong jurist maar heb altijd al erg creatief geweest. Ik ben een echte ideeen bedenker. Ik ben een levensgenieter, hou van fotograferen en doe af en toe aan yoga. Liefst maak ik dagelijks wandelingen in mijn buurt in Alkmaar. Ik geniet enorm van de van de natuur en vegetarisch/vegan eten. Ik hou ervan om anderen te helpen en te inspireren.

 

Met de edelsteen sieraden wil ik jou graag helpen bij je missie in het leven. Ik gun je de kracht van de natuur en edelstenen zodat je jouw eigen energie weer kan opladen. Je eigen positieve innerlijke kracht wordt versterkt door de edelsteen.

Heb je vragen dan kun je mij bereiken op innerlazuli@gmail.com. Ik denk graag met mee over je wensen en verzoeken. Heb je een samenwerkingsvoorstel, neem ook contact op.

IMG_2393.jpg
bottom of page